Lydie Broekhuizen

In 2021 is Lydie erelid geworden van DTS. Ze was in 2000 al benoemd tot Lid van Verdienste van DTS, vanwege haar vele werkzaamheden voor DTS. Met name vanwege haar inzet voor ons clubblad ‘t Stokpaardje, waar ze vanaf de start tot op de dag van vandaag bij betrokken is. Lydie is tevens een van de oprichters van DTS. Nu meer dan 20 jaar later is een erelidmaatschap meer dan verdiend.

Evert de Vos

In 2012 is Evert erelid geworden vanwege zijn jarenlange voorzitterschap van D.T.S. en zijn vele andere verdiensten/werkzaamheden voor de club. Evert zat op dat moment 25 jaar in het bestuur.

Philip Bertram

In 2007 is Philip erelid geworden omdat hij al meer dan 25 jaar een enthousiast trainer is bij D.T.S., voor zowel jeugd- als seniorleden.

Theo Vos

In 2000 is Theo erelid geworden vanwege zijn jarenlange bestuursfunctie en zijn vele andere verdiensten voor de club.

Anton te Brake

In 1999 is Anton erelid geworden vanwege zijn jarenlange werkzaamheden als barman van de club. Onze bar is zelfs naar hem vernoemd. Op 7 september 2011 is Anton te Brake overleden.

Roelof IJspeerd

In 1995 is Roelof erelid geworden vanwege zijn jarenlange bestuursfunctie en zijn vele andere verdiensten voor de club.

Gerrit Schukkink

In 1993 is Gerrit erelid geworden vanwege zijn jarenlange bestuursfunctie als penningmeester en zijn vele andere verdiensten voor de club.

Erno Broekhuizen

In 1990 is Erno erelid geworden vanwege zijn jarenlange bestuursfunctie als secretaris en zijn vele andere verdiensten voor de club. Erno is tevens een van de oprichters van DTS. Op 25 november 2021 is Erno Broekhuizen overleden.

Hennie Jansen

In 1986 is Hennie erelid geworden vanwege zijn jarenlange voorzitterschap van DTS en zijn vele andere verdiensten/werkzaamheden voor de club. Op 26 juli 2012 is Hennie Jansen overleden.