Leonie Ruepert

In 2022 is Leonie lid van verdienste geworden vanwege haar jarenlange inzet voor het clubblad, de schoonmaakploeg en hulp op de trainingen.

Irma van Welij

In 2018 is Irma lid van verdienste geworden vanwege haar jarenlange rol als secretaris van de club. Momenteel is Irma nog behulpzaam op de jeugdtrainingen.

Koen Reuver

In 2016 is Koen lid van verdienste geworden. Hij heeft een aantal jaar in het bestuur gezeten en is bijna 20 jaar actief geweest in verschillende commissies (activiteitencommissie, clubbladcommissie, jeugdcommissie, webmaster).

Karen de Vos

In 2012 is Karen lid van verdienste geworden. Ze is al jarenlang wedstrijdsecretaris voor zowel jeugd als senioren en regelt verder altijd het vervoer en de begeleiders voor de jeugd. Tevens ondersteunt ze Evert in het uitvoeren van zijn voorzitterschap.

Maaike Scheggetman

In 2011 is Maaike lid van verdienste geworden. Ze heeft sinds 2000 in het bestuur gezeten als algemeen lid. Ze zat in de activiteitencommissie, de clubbladcommissie en de jeugdcommissie.

Hannie Schukkink

In 2007 is Hannie lid van verdienste geworden omdat ze er meer dan 25 jaar voor heeft gezorgd dat elk D.T.S.-lid zijn/haar verjaardagskaartje van D.T.S. op tijd ontving.

Helga IJspeerd

In 2007 is Helga lid van verdienste geworden. Ze heeft 5 jaar in het bestuur van D.T.S. gezeten en is tevens lid van meerdere commissies. Zij verstuurt sinds 2007 de verjaardagskaartjes naar D.T.S.-leden.

Lydie Broekhuizen

In 2000 is Lydie lid van verdienste geworden vanwege haar vele verdiensten voor de club en met name vanwege haar inzet voor ons clubblad ‘t Stokpaardje, waar ze vanaf de start tot op de dag van vandaag bij betrokken is. Lydie is tevens een van de oprichters van D.T.S.

Gert Nakken

In 1997 is Gert lid van verdienste geworden vooral vanwege zijn trainings- en coachingswerkzaamheden voor de jeugdleden van de club.

Henk Mouw

In 1995 is Henk lid van verdienste geworden vanwege zijn vele verdiensten voor de club en met name zijn werkzaamheden rondom het bargebeuren van D.T.S.