Overlijden DTS lid Robert Mulder

Vorige week bereikte ons het droevige bericht dat na een ziekbed toch nog onverwachts ons lid Robert Mulder is overleden. Robert is begonnen met tafeltennissen bij tafeltennisvereniging GTTV in Glanerbrug. Maar inmiddels was hij al bijna 20 jaar lid van DTS. In die tijd is hij ook nog een aantal jaren secretaris van DTS geweest.

We wensen zijn vrouw Annemiek en zijn kinderen, zijn familie en vrienden heel veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Het bestuur.

Overlijden DTS lid Robert Mulder

Vorige week bereikte ons het droevige bericht dat na een ziekbed toch nog onverwachts ons lid Robert Mulder is overleden. Robert is begonnen met tafeltennissen bij tafeltennisvereniging GTTV in Glanerbrug. Maar inmiddels was hij al bijna 20 jaar lid van DTS. In die tijd is hij ook nog een aantal jaren secretaris van DTS geweest.

We wensen zijn vrouw Annemiek en zijn kinderen, zijn familie en vrienden heel veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Het bestuur.

Ruimere mogelijkheden om "vrij te spelen" bij DTS

Er zijn de laatste tijd veel spelers die “vrij willen spelen” en dat is natuurlijk heel erg mooi. Helaas waren de mogelijkheden vrij beperkt. Maar gelukkig kunnen we jullie mededelen dat er weer wat extra mogelijkheden zijn bijgekomen op de donderdagavond. Hieronder een schema van de data en de “vrije speeltafels” de komende maanden. Veel plezier.

Donderdag 6 februari > 3 tafels

Maandag 10 februari > 1 tafel !!

Donderdag 13 februari > 2 tafels

Maandag 17 februari > 6 tafels

Maandag 24 februari > 6 tafels

Maandag 2 maart > 6 tafels

Donderdag 5 maart > 2 tafels

Maandag 9 maart > 2 tafels

Donderdag 12 maart > 3 tafels

Maandag 16 maart > 6 tafels

Donderdag  19 maart > 3 tafels

Maandag 23 maart > 6 tafels

Maandag 30 maart > 2 tafels

Donderdag 2 april > 2 tafels

Maandag 6 april > 6 tafels

Donderdag 16 april > 3 tafels

Maandag 13 april > gesloten ivm 2e Paasdag

Maandag 20 april > 6 tafels

Donderdag > 23 april > 2 tafels

Maandag 27 april > gesloten ivm Koningsdag

DTS ladder competitie einduitslag

We hebben een winnaar !!!!

Uiteindelijk was het na veel rekenen toch Jessica Evertzen die er met de eerste prijs vandoor ging. Gefeliciteerd. Desney Mansveld kwam op de laatste dag nog heel dicht bij haar in de buurt maar heeft het net niet gered en Bram Lieven heeft de derde plek bereikt net voor Huub Tip.

Het was een mooie editie van de DTS ladder competitie met een record aantal deelnemers. Opvallend was dat Mohamad Hamad maar liefst 27 wedstrijden heeft gespeeld. Bram Lieven was een goede tweede met 25 wedstrijden. Er waren vijf spelers die op de laatste dag nog net aan de 15 benodigde wedstrijden kwamen. Er waren 6 spelers die alle speelavonden aanwezig waren.

Bij deze nog een woord van dank aan de organisatie en hopelijk zijn we er allemaal weer bij aan het einde van dit jaar.

Einduitslag laddercompetitie 2019-2020

DTS ladder competitie / stand na 3e ronde

Afgelopen maandag is de 3e ronde voor de DTS ladder competitie gespeeld. Jessica Evertzen heeft de leiding nog steeds stevig in handen. Wie het haar nog lastig wil maken heeft maandag nog een laatste kans. Om in aanmerking te komen voor de eindstand moet je minimaal 15 wedstrijden hebben gespeeld. Een groot aantal spelers kan dit aantal nog wel halen. De prijzen zijn dus nog niet verdeeld.

Maandag 13 januari 2020 vanaf 19.30 uur de 4e en laatste ronde van de laddercompetitie. De wedstrijden kunnen nog tot circa 21.30 uur gespeeld worden en daarna is er omstreeks 22.00 uur onder het genot van een drankje  de prijsuitreiking in onze Bar Anton waar we natuurlijk alle deelnemers verwachten.

Tot maandag.

Tussenstand ladder na ronde 3

DTS ladder competitie / stand na extra 2e ronde

Afgelopen maandag is er een extra 2e ronde voor de DTS ladder competitie gespeeld. De opkomst was wederom behoorlijk. Jessica Evertzen heeft de leiding stevig in handen. Maar de concurrentie maakt wel degelijk jacht op haar. Ze zal flink aan de bak moeten om haar koppositie te behouden in het nieuwe jaar.

De 3e ronde van de DTS ladder competitie zal plaatsvinden op maandag 6 januari 2020 vanaf 19.30 uur.

Tussenstand ladder na extra ronde 2

DTS ladder competitie / 2e ronde

Afgelopen maandag is er wederom voor de DTS ladder comptitie gespeeld. De opkomst was wederom erg groot. Inmiddels hebben 31 deelnemers al enkele wedstrijden gespeeld. De koploper na de 1e ronde heeft inmiddels plaats moeten maken voor een nieuwe koploper maar alles is nog mogelijk.

In verband met de grote opkomst is er een extra speelavond toegevoegd. Namelijk maandag 23 december vanaf 19.30 uur.

Dus toch nog een extra mogelijkheid om aan je aantal wedstrijden te komen of een extra mogelijkheid om nog even een lekker balletje te slaan zo vlak voor de Kerstdagen.

Tussenstand ladder ronde 2

DTS ladder competitie / 1e ronde

Afgelopen maandag is de DTS ladder comptitie weer van start gegaan. Na de eerste ronde hebben we een verrassende koploper, namelijk Harry Theussing. Er zijn nog 3 rondes om hem van koppositie af te halen, maar zoals ze zeggen, een goed begin is het halve werk.

Tussenstand ladder ronde 1

Reglement van de Laddercompetitie

Iedere deelnemer (m/v) speelt een en niet meer dan een wedstrijd tegen zoveel mogelijk – liefst alle – andere deelnemers.

Een speler krijgt iedere game 2 resp. 3, 4, 5, of 6 punten voorsprong als zijn/haar competitieklasse van de laatst gespeelde najaarscompetitie resp. 1, 2, 3, 4, 5 of meer klassen lager is dan die van zijn/haar tegenstander.

De klasse indeling is gelijk aan die van de voorafgaande najaarscompetitie.

Winst met 3 – 0 levert de winnaar 5 punten op.

Winst met 3 – 1 levert de winnaar 4 punten op en de verliezer 1 punt.

Winst met 3 – 2 levert de winnaar 3 punten op en de verliezer 2 punten.

De deelnemer met het hoogste partijgemiddelde ontvangt de 1e prijs zijnde een VVV-bon ter waarde van € 15,00. De 2e prijs is een VVV-bon ter waarde van € 12,50, de 3e prijs is een VVV-bon ter waarde van € 10,00.

Om voor de prijzen in aanmerking te komen dient hij/zij tenminste het door de toernooileiding vastgestelde aantal partijen te hebben gespeeld.

Maandag 16 december is de volgende ronde van de DTS ladder competitie.

DTS DUO Toernooi 2019

Zondag 10 november was er weer het DTS DUO Toernooi.

Winnaars in de jeugdcategorie, Richelle en Gert Nijhuis met 1 punt voorsprong (spannend) op Fabienne en Hans Doek.

Bij de senioren ging de winst naar Leandro Cossu en Rafael Ruiz Lopez. Ze wonnen in de finale van Bram en Bonnie Lieven.

Jubilarissen, kampioenen en een aftredend bestuurslid

Op de Algemene Vergadering was er niet alleen een welverdiend lintje voor Philip Bertram. Er waren ook vele jubilarissen en kampioenen. Tenslotte was er ook nog een aftredend bestuurslid.

Maar liefst vijftig jaar lid van DTS, Hannie Schukkink, Philip Bertram en Ans Bertram.

In totaal waren er 8 jubilarissen die 40 jaar lid zijn van DTS. Op de foto, Taede-Jan Boringa, Mirjam Reuver, Annemiek Mulder, Pauline Jansen, Theo Vos, Evert de Vos en William Haverkorn. Helaas niet aanwezig Peter Stegehuis, ons enige in Amerika woonachtige DTS lid.

Kampioen DTS 5, Peter Broekhuizen, Joop Broek, Harry Fahner en Mark Hobbelink.

Kampioen DTS 6, Bram Lieven en Stijn Oosterholt.

Kampioen DTS 7, William Haverkorn, Dennis Gaasbeek, Sjoerd Zandstra (mental coach), Wouter Wiggers, Peter Mulder en Jessica Evertzen.

Kampioen DTS 9, Heleen Serier en Nicole Postma.

Helaas is Karin Strijker na 8 jaar gestopt als bestuurslid van DTS maar ze ging niet met lege handen naar huis.

DUO Toernooi 2019

Zondag 10 november is het DTS duo toernooi. Het toernooi voor jong en oud waar een lid van DTS kan meedoen met een niet tafeltennisser. Dus wil jij meedoen met je vader, moeder, broer, zus, neef, nicht, vriend, vriendin, buurman, buurvrouw, slager, bakker, enz. enz. dan is dit je kans. De opgavelijst hangt op het infobord in onze Bar Anton. Doe mee.

DTS'er Bertram onderscheiden

Op onze jaarlijkse Algemene  Vergadering was daar opeens bezoek van de loco-burgermeester Kampman met een koninklijke onderscheiding voor Philip Bertram.

Philip gefeliciteerd !!!

Algemene Vergadering donderdag 5 september en competitiewedstrijden

Donderdag 5 september om 20.00 uur is er weer de jaarlijkse Algemene  Vergadering. Zorg dat je erbij bent !!!

Op deze donderdag 5 september was er ook al een competitieprogramma vastgesteld. In overleg met de competitieleiders en de wedstrijdsecretarissen van alle tegenstanders zijn alle wedwedstrijden van deze avond verplaatst of geruild. Ook voor de 2 teams die uit moeten spelen op deze dag zijn de wedstrijden verplaatst. Alle DTS-ers krijgen zodoende de gelegenheid om de Algemene Vergadering te bezoeken. Alle tegenstanders bedankt voor de medewerking.

DTS digitaal moeilijk te bereiken

Er zijn momenteel enige problemen om DTS digitaal te bereiken.

De volgende e-mailadressen werken momenteel niet :

  • e_devos@hotmail.com
  • secretaris@dtsenschede.nl
  • penningmeester@dtsenschede.nl
  • wedstrijdsecretaris@dtsenschede.nl
  • stokpaardje@dtsenschede.nl
  • webmaster@dtsenschede.nl

De voorzitter is te bereiken via e_devos@hotmail.com

De secretaris is te bereiken via dtsenschede@hotmail.com

De penningmeester is te bereiken via barry.wachtmeester @home.nl

De wedstrijdsecretaris is te bereiken via karen_devos_5@hotmail.com

Het Stokpaardje is te berieken via erlybroekh@home.nl

De Webmaster is te berieken via e_devos@hotmail.com

 

Excuses voor het ongemak.

Nieuw Stokpaardje juli 2019

Er is een nieuw clubblad ’t Stokpaardje van juli 2019, je kan het vinden op deze website onder overig en dan Stokpaardje. Veel leesplezier.

Zaal en Bar Anton openingstijden

De zaal en Bar Anton zijn op de volgende data nog geopend.

 

Maandag 24 juni, mogelijkheid om vrij te spelen vanaf 19.30 uur.

Dinsdag 25 juni, laatste seniorentraining van 19.00 uur tot 20.30 uur.

Vrijdag 28 juni, 1/2 finale bekercompetitie, DTS 1 tegen ??, eventueel ook nog een laatste mogelijkheid om vrij te trainen.

Vanaf 1 juli is de zaal en Bar Anton gesloten.

Maandag 26 augustus zijn we weer open en is er vanaf 19.30 uur weer de mogelijkheid om vrij te spelen en voor te bereiden op het najaarsseizoen 2019.

We wensen iedereen een fijne vakantie !!!

DTS clubkampioenschappen jeugd 2019

Zaterdag 11 mei waren de DTS jeugd clubkampioenschappen. In de open klasse waar elke wedstrijd met 0-0 begon is uiteindelijk de winnaar – de jeugd clubkampioen van 2019 – Lucas Bosch. In de finale wist hij in 5 sets te winnen van Sanne Vierhout. Sanne kwam nog 2-0 voor in sets maar Lucas wist uiteindelijk in 5 sets de titel van clubkampioen binnen te halen. Gefeliciteerd.

In de competitieklasse 3 en 4 was Loes Grijsen de winnaar voor Jory ten Duis.

Bij de nieuwelingen heeft Esmée Bosch de winst binnengehaald en was er een tweede plaats voor Stan Bolscher.

Bij de dubbels, de dubbels zijn gevormd na loting, was de eerste plaats voor Iris Reuver en Sanne Vierhout en was er een tweede plek voor Richelle Nijhuis en Timo Frencken.

Het was wederom een mooi clubkampioenschap met vele verschillende prijswinnaars. Allemaal gefeliciteerd. Een bedankje voor de jeugdcommissie voor de goede organisatie is hier zeker op zijn plaats. Dat doen we volgend jaar gewoon nog een keer.

Wil je de foto’s bekijken, dat kan in de PingPongApp -> Albums -> Clubkampioenschappen Jeugd 2019.
Maar via deze website kan het natuurlijk ook, ga dan via -> Informatie -> PingPongApp -> Albums -> Clubkampioenschappen Jeugd 2019.

Bekercompetitie 2019

Vanaf vrijdag 3 mei gaat de bekercompetitie weer van start. D.T.S. doet mee met 4 teams. Hieronder de data van de thuiswedstrijden.
vrijdag 3 mei:
D.T.S. 2 – Blauwwit 1
D.T.S. 4 – Rijssen 1
vrijdag 10 mei:
D.T.S. 1 – Vitesse 2
D.T.S. 3 – Entac 2
vrijdag 17 mei:
D.T.S. 1 – Holten 1
D.T.S. 3 – DVO 1
vrijdag 24 mei:
D.T.S. 1 – Olympia 1
D.T.S. 3 – GTTV 1
vrijdag 7 juni:
D.T.S. 4 – DVO 2
Heel veel succes allemaal !!

N.T.T.B. Afd. Oost afdelingskamioenschappen zaterdag 18 mei 2019 / Vrijwilligers gezocht

Zaterdag 18 mei 2019 organiseert de N.T.T.B. Afd. Oost de afdelingskampioenschappen voor zowel de jeugd als de senioren in de Diekmanhal in Enschede. Het afdelingsbestuur heeft ons gevraagd of we nog vrijwilligers kunnen leveren. Wat voor werkzaamheden dit zijn wordt besproken op een vrijwilligersbijeenkomst op donderdag 9 mei. Waar deze bijeenkomst zal plaatsvinden is nog nu nog niet bekend. Mocht jij willen helpen als vrijwilliger bij de afdelingskampioenschappen meld je dan aan via een e-mail bij Evert de Vos. (E-mail : E_devos@hotmail.com).

Contributieverhoging

Op de Algemene Vergadering van donderdag 6 september 2018 is besloten om de contributie te verhogen .

Per 1 oktober is de contributie als volgt :

Contributie voor jeugdleden (tot 18 jaar)                EURO 13,00 per maand

Contributie voor seniorleden                                  EURO 14,50 per maand

Familiekorting per extra gezinslid                           EURO 0,50 per maand

Steunend lid                                                           EURO 36,00 per jaar

Voor leden die gebruiken maken van de incasso zal het bedrag automatisch worden aangepast.

Aan alle andere leden het verzoek om zelf hun contributie betaling aan te passen naar de juiste bedragen.